+++ apply now +++

Halászok halászleve – a Rév Csárda a Dunapesten

Contributors:Rév Csárda
Venue: Garden
Opening:09/03/2017 13:00 (Sun)
Duration:09/03 - 09/03/2017

REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!
Történetében először települ ki az érsekcsanádi Rév Csárda úgy, hogy a nagyközönség is megkóstolhatja az ország sokak által legjobbnak tartott halászlevét. A titok egyszerű, ám mégis hosszú évek szakértelme, gyakorlása és technikája kell a tökéletes léhez.
Jelentkezz a 3 időpont egyikére: TERÍTÉS 13:00, 15:00 és 17:00 órakor, regisztrálj és kóstolj! *
Egy tányér halászlé ára: 1200 Ft (a helyszínen kell fizetni)
Jelentkezés itt: dunapest@dunapest.hu
Jelentkezési határidő: 2017.09.02.
* A kóstolóadagokat tányérokba merjük, amelyek nagyobbak, mint egy csésze, de kisebbek, mint egy tál. Összesen 120 adaggal készülünk, egy terítés alatt pedig 40 adagot tudunk merni.
"Ilyen az, amikor egy igazi guru főz az embernek." - Szily László
"Mindig frissen, csak bográcsban, csak szabadtűzön" - Uj Péter
"Garantáltan tökéletesen friss és üde" - Jókuti András