+++ apply now +++
Contributors:
Venue: Project Space
Opening:09/01/2018 14:00 (Sat)
Duration:09/01 - 09/01/2018

Opening hours

Wednesday – Friday15:00 – 19:00

A Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál egyik helyszíneként rendezzük meg kétnapos művészeti programsorozatunkat a a Spatial Sound Institute-tal (4DSOUND) közösen, Fervere / Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál az aqb-ban címmel. A cím a must borrá változására, erjedésére, forrására utal - különleges programjaink egyike a gyerekeket megcélzó művészetpedagógiai foglalkozozással egybekötött süti workshopunk.
Az aqb-ben régóta tevékenykedő cukrászunk, Maja Wanot (Majecsko - Made with love) süti workshopján a gyerekek különböző technikákkal és formavilággal ismerkedhetnek meg a közös sütés közben.
A workshop második felében Kelecsényi Dóri pszichológus művészetpedagógiai foglalkozással készül az aktuális kiállításunk a Liquid Bodies tárlatából kiindulva. A mai társadalom képlékeny, gyorsan változó jelenségeire reflektálva a foglalkozás keretében a gyerekek játékos formában megtapasztalhatják, hogy a különböző anyagok, hogyan viselkednek az egyes helyzetekben, akárcsak mi a mindennapokban. A foglalkozás keretén belül pedig maguk is előállíthatnak ilyen rugalmas anyagokat, melyet kedvükre
színezhetnek.
A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
A PROGRAM BETELT! köszönjük a nagy érdeklődést:)
Korcsoport: 5 - 12 éves korig
Max. létszám 25 fő
Találkozási pont az aqb udvarán.
Kényelmes ruhában gyertek!:)
A foglalkozás alatt a szülők pedig végigjárhatják a Fervere / Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál az aqb-ban esemény programjait nálunk.
A program támogatója: Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata