+++ apply now +++

aqb AiR artist talk: The Alien Forgekeeper

Résztvevők:Áron Lődi
Helyszín:Project Space
Megnyitó:03/24/2023 18:30 (pén)
Időtartam:03/24 - 03/24/2023

Nyitvatartás

szerda – szombat15:00 – 18:00

Szeretettel várunk mindenkit Lődi Áron nyilvános prezentációjára. Az előadás során, Áron bemutatja kutatási témáját, illetve készülőben lévő munkáit. Szó lesz kohászatról, valamint az Európa kelet-nyugati tengelyén egymást keresztbe fertőző társadalompolitikai folyamatokról és temporalitásokról.

Lődi Áron grafikus és képzőművész. Budapest, Hága és Amszterdam között él. Munkáiban társadalompolitikai, kulturális és gazdasági mechanizmusokkal foglalkozik. Az összeomló ideológiai fennsíkon design, írás és multimédia installációk segítségével próbál új narratívákat kovácsolni. A kelet-nyugati tengely valóságai között rekedve, munkái tény és fantázia köztes világában léteznek.

Áron jelenleg az amszterdami Sandberg Instituut, The Dirty Art Department MFA programján tanul. Társalapítója az U&K Magazin publikációs projektnek, és az Alagya művészduó egyik fele. Amszterdamban, a Contaminating The Soil That Nurtures Greed című paraakadémiai program szervezője. Munkái a prágai Jedna Dva Tri Gallery, az amszterdami OT301, a kassai Vunu Gallery, a pescarai Ultrastudio Gallery és a budapesti U500 fesztiválon voltak bemutatva.