+++ apply now +++

⧓⧓⧓ – MMM

Művész(ek):BOLLA Szilvia / BORSO S LŐRINC / KOPHELYI Dániel / PPILLOVV / KISS Adrian / MÁTRAI Erik / MUSKOVICS Gyula-PÁLL Tamás-SZERI Viktor / TÓTH Márton Emil
Helyszín: Mines
Megnyitó:10/31/2020 18:00 (szo)
Időtartam:10/31 - 12/13/2020

M I N E  M Y  M I N D
M I N D  M Y  M I N E
M I N D  M Y  M I N D
M I N E  M Y  M I N E
⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊⥋⥊

A művészek a kurátorok.

A kiállítás megtekintésére a járványügyi helyzetre való tekintettel a megnyitó alkalmával és előre történő bejelentkezés alapján van lehetőség a mine3my3mind3@gmail.com emailcímen.

Együtt szívódunk le a hegy gyomrába, az érzelmeket hátrahagyjuk. Az elme otthonos járatai nedves mélybe, meleg sötétbe vezetnek. Utunkat hártyavékony, tükröződő közeg határolja, amikor átlépünk rajta, időcsapdába kerülünk. Bejutunk magunkba, az oda kintre. Velünk történik, de mi csináljuk. Megdermesztjük a jövőt, és felolvasztjuk a múltat, majd fordítva. A lejátszófej oda-vissza ugrál memóriánk nem lineáris idővonalán. Utókép-töredékek kusza szövevénye sejlik fel: ismerős alakjai az őrületnek, élvezetes nyomai a pusztulásnak. A részletekben járunk, olvasunk a sorok között, de az összkép idegen marad.

A résztvevők új műveket, létező munkák újraértelmezéseit, nagyméretű, immerzív, összetett installációkat mutatnak be az aqb korábban mészkőbányászatra használt pincerendszerében, ami először ad otthont kiállításnak.

Belépés / kilépés csak saját felelősségre.

Catering: acids&Basics

Támogató: AQB