+++ apply now +++

Fénygolyók (rövidített változat)

Résztvevők:Hrotkó Heléna / Bérczi Zsófia / Kiss János / Tankó Barnabás / Pataki Attila / Bérczi Zsófia
Helyszín: Project Space
Megnyitó:03/28/2018 18:00 (sze)
Időtartam:03/28 - 03/28/2018

Nyitvatartás

szerda – szombat15:00 – 18:00

A Fény Mestere 2018 díjátadójának alkalmából a Fénygolyók c. előadás (60 percről 18 percesre) rövidített változatát mutatjuk be.

Az estre a hely korlátozott befogadóképessége miatt a megjelenés előzetes név-regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát minél hamarabb, de legkésőbb március 15-ig jelezze Freund-Hernády Zitánál a +36 30 713 1116 telefonszámon vagy a hernady.zita@ideamarketing.hu emailcímen!
Az előadás ismertetője:
A díjátadó alkalmából az Élőkép Színház egy 18 perces erre az alkalomra készült összeállítást mutat be Fénygolyók c. egyórás előadásából. Alapját Az angyal válaszol című, később könyvalakban is megjelent jegyzet-gyűjtemény adja, mely négy érzékeny - 3 zsidó és egy keresztény - fiatal második világháború alatt keletkezett spirituális élményeinek lenyomata: egyikőjük, Hanna időről időre meghatározott időpontokban közvetítette külön-külön négyük belső hangját, a hang magát angyalnak nevezte. Az előadásban az angyal és az ember párbeszédét hallgathatjuk; a szöveg értelme - életünk láthatón túli struktúrája - világító kellékek és installációk segítségével ölt formát. Elhangzik: Jalaladdin Rumi Az atomok verse.
az ember: Hrotkó Heléna
az angyal: Bérczi Zsófia
zenész: Kiss János
fénylő kellékek és rádióvezérlés: Tankó Barnabás
üvegmunkák: Pataki Attila
tervező, rendező: Bérczi Zsófia