+++ apply now +++

Baw 18 – Nyitott műtermek – Art Quarter Budapest

Résztvevők:
Helyszín: Project Space
Megnyitó:04/22/2018 14:00 (vas)
Időtartam:04/22 - 04/22/2018

Nyitvatartás

szerda - péntek15:00 – 19:00

Érdekel a kortárs magyar képzőművészet? Megismernéd közelebbről a ma alkotóit, a XXI. század leendő Salvador Daliját vagy Moholy-Nagy Lászlóit? Szeretnéd megtudni, hogy milyen egy igazi műterem hangulata? Fedezd fel velünk a helyeket, ahol a képzőművészek alkotnak!
A nyitott műtermek alkalmával lehetőség nyílik arra, hogy bepillants a kulisszák mögé, megtudd, hogyan készülnek a legkülönfélébb műtárgyak a tervezéstől a kivitelezésig. Ezen a napon az alkotó művészek maguk mesélik el a látogatóknak, hogyan képzelhetjük el egy-egy napjukat, mi történik zárt ajtók mögött, azaz egy kötetlen beszélgetésre invitálnak és akár még a közös alkotás élményét is átélhetjük.
Az AQB indusztriális helyszínén szellemiségében és műfaját tekintve egyaránt kozmopolita szellemiségű és sokszínű műhelymunka folyik. Ebben a karakteres ipari műemléképületben összeér minden, ami művészetről szól: festészet, szobrászat, performansz, zene, szórakozás és komoly szakmai tevékenység. Az Art Quarter Budapest nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi jelenlétre, ennek része egy aktívan működő rezidencia program is.
Regisztráció az alábbi linken március 14-től: https://www.bpartweek.hu/.../nyitott-mutermek-i-art.../
Az esemény Budapest Art Week karszalaggal látogatható.